Takács Zsófi

14 éve léptem be az első Nia órámra és azóta is e komplex mozgásforma szerelmese vagyok.
A sport egészen kis koromtól kezdve a mindennapjaim része, klasszikus és jazz balettől kezdve, kajakozáson, teniszen és konditermi edzésen át több mindent kipróbáltam és űztem, majd 7 évig úsztam.

Hosszú út vezetett a Niához, de amint belekezdtem, éreztem, hogy a legjobb helyen vagyok.
Megtapasztaltam a mozgás gyógyító erejét: a tánc összerendez, megtart, emel – nőként, anyaként is számíthatok rá. Éppen egy sűrű, feladatokkal teli időszakban kezdtem táncolni, amikor nagyon kevés időm volt magamra. Meglepődve vettem észre, hogy a mozgás öröme segített visszatalálni önmagamhoz, és azóta is utat mutat legbelső forrásomhoz, saját erőmhöz. A tánc segít jól lenni a testemben. Nekidőlhetek, ha támaszra van szükségem és itt van akkor is, amikor felfelé szárnyalok.

2015-ben lettem Fehér öves tanár, ekkor kezdtem tanítani is.
Az ezt követő években megszereztem a soron következő fokozatokat, majd 2022-ben lettem Nia First Degree Black Belt tanár, amivel nagy álmom vált valóra. Fontosnak tartom az alapokat, időközben a Fitness instruktori képzést is elvégeztem, ahol átfogó képet kaptam a sportélettan és a mozgás fiziológiai alapjairól is.

Életem nagy fordulópontja volt kislányom születése. A várandósságom 33. hetéig tartottam órákat és 3 hónapos volt Rozi, mikor már ismét a teremben voltam. Most 2 éves és nincs olyan nap, hogy ne táncolnánk, öröm látni, hogy mennyire az élete része már most a zene és a tánc is. Ezért is szívügyem egyrészt a nők testi-lelki jólléte, másrészt a gyerekekkel való kapcsolódás a mozgáson keresztül. Mindkettőre tökéletes választás a Nia.

Mindenféle előképzettség és tánctudás nélkül elkezdhető, tényleg bármikor.

Órák, amiken találkozhatunk:

  • Klasszikus Nia óra, 60 perc
  • Anya-lánya Nia, 45 perc együtt mozgás a gyerekekkel

Szeretettel várlak, táncoljunk át együtt az életen!
Ha kérdésed lenne, keress bátran!

Email: nia.soulstation@gmail.com
Fb: Takács Zsófi • Nia és aromaterápia