Nébald Olivér

4 éves koromban kezdtem úszni, mellette elég sok sportot kipróbáltam: kosárlabdáztam, fociztam, atletizáltam, bringáztam, de végül 9 évesen a vízilabda mellett tettem le a voksom. Ami elkísért 19 éven keresztül. Utánpótlásban többszörös magyar bajnok vagyok, Komjádi kupa győztes, többszörös válogatott, OB1-ben magyar kupa 2. helyzett, 2010/11-es szezonban magyar bajnok lettem a zf Egerrel. Ezután kezdtem el foglalkozni gyerekekkel, mind szárazföldön és vízben egyaránt. 

2015-Ben végeztem el az edzői képzést a Testnevelési Egyetemen.
2016-ban megszületett az első gyermekem és betekintést nyertem általa a korai fejlesztés világába, ami végzettségemből  adódóan kezdett el jobban érdekelni.
2023-ban végeztem el az Izgő-mozgó mozgásfejlesztő torna tanfolyamot és kezdtem el tartani az iskolás korosztálynak tornákat. 

Májusban született meg második gyermekem, akivel már az élete korai szakaszában szerettem volna a víz és mozgás szeretetét megismertetni. Ezért is végeztem el a magical baby Spa képzést, hogy a hozzá hasonló csepp gyermekek is részesülhessenek benne.