Mihály Regina

A Magyar Táncművészeti Egyetemen végeztem, amit több táncos képzés, és még több előadás, színpadi tapasztalat előzött meg.
A latin tánc világában kezdtem pályafutásomat, majd bekerültem egy boogie, swing, lindy hop stílusra épülő előadásba. Tanultam Bozsik Yvette-nél és a néhai Experidance táncosaitól is. Belekóstoltam a légtornába (silk), de a flamenco-ba is. Az egyetem mellett már lehetőségem nyílt tanítani, azonnal tudtam, hogy a tanítás az, ami igazán boldoggá tesz.

Közel 10 éve foglalkozom gyerekekkel. Szerintem a tánc egy csodás eszköz, aminek segítségével megtaníthatom a növendékeknek, hogy milyen jó dolog a testünkben lenni, és tudatosan használni azt. A balett alapok elsajátítása mellett nagy hangsúlyt feltetek az érzelmi intelligencia fejlesztésére, a mesepszichológia technikáival.

Minden foglalkozás egy mesére épül, ami segíti a piciket a szocializációban, illetve így nem elvárás, hanem izgalmas kaland a mozgás. Az órákat a csoport aznapi energiaszintjéhez igazítom. A foglalkozásokat egy rövid relaxációval zárjuk, majd minden balerina kap matricát a részvételért.

Várlak Titeket szeretettel az óráimon.

email: artbeat.regina@gmail.com
tel.: +36 20 2454399
Facebook: Artbeat Dance Academy
Instagram: artbeatacademy