Kőhegyi Zsuzsi

Üdvözöllek, Kőhegyi Zsuzsi vagyok, gerincjóga, power és flow jógaoktató.

Célom az embereket hozzásegíteni, hogy felfedezzék a belső harmóniájukat és egyensúlyt az életükben.

Az első találkozásom a jóga világával 20 éves koromban történt, egy amerikai jógi inspiráló óráin. A jóga iránti szeretetem, újra fellángolt 2012-ben. Azóta eltelt évek során saját életemben is megtapasztaltam, hogy a jóga hogyan segített nekem megtalálni az egyensúlyt és békét a mindennapokban, és életem legnehezebb életeseményein segített át, ezt szeretném tovább adni, hogy a jóga valódi segítséget nyújt a mindennapi kihívásokkal való megküzdésben. 2016-ban sikeresen végeztem a gerincjóga oktatói képzést, majd 2017-ben további tudást szereztem a power és flow jóga területén, melynek inkább a flow része bővítette az óráim felépítését. Itt szeretnék köszönetet mondani tanáraimnak, Greggnek, Spala Korinnának, Tőzsér Edinának, Pápa Gyöngyvér, Istók, Horváth Zolinak, Jakab Adriennek, Szűcs Adrinak, Csetneki Petrának, Ferenczy Andinak, Braun Anitának, Tóth Nati, Diószegi Ádám, és az összes jógaoktatónak, akiknek órái hozzátettek a gyakorlásaimhoz. Azonban, jógaoktatói pályám első nagy lökését, Réka barátnőmtől kaptam, aki 2016 őszén bedobott a mélyvízbe.

Megtiszteltetés számomra, hogy 2024 februárjától azon a helyen vezethetek jógaórákat, ahová több, mint 10 évig jártam jógaórákra. Ez a hely számomra nem csupán egy terem, hanem egy olyan szentély, ahol rengeteg lelki feltöltődést és fejlődési lehetőséget kaptam. Köszönöm a lehetőséget Nébald Alexandának, hogy ebből a sok jóból visszaadhatok a közösségnek, és segíthessek másoknak is megtalálni az útjukat a belső béke és harmónia felé.

Sokat köszönhetek gyakorlóimnak, akikkel együtt jógázunk hétről hétre. Arra törekszem, hogy jógaóráimon a teljesen kezdő és a már haladó gyakorló is megtalálja a számára testi,lelki feltöltődést és fejlődési lehetőséget. Az óra célja a gerinc egészségének támogatása, a teljes test harmóniájának elérése és a stressz csökkentése.