Csuzda-Sáray Zsuzsi

A Testnevelési Egyetemen végeztem aerobic edzőként 2001-ben. Jelenleg több mint 20 éve oktatok különböző fitness termekben, a mozgás az életem szerves része. Ez idő alatt rengeteg vendég fordult meg nálam, akik különböző problémákkal kapcsolatban kértek segítséget.

Az utóbbi időben azonban elsősorban az online világ kiváltotta hát- nyak- és vállfájdalmakkal, valamint tartás problémákkal találkoztam a leggyakrabban. A másik fő „szakterületem” szülési utáni core-izomzat (vázizomzat) erősítés, medencefenék és hüvelytorna. Ezek a területek rendkívüli odafigyelést és anatómiai ismeretet igényelnek, ezért elengedhetetlennek tartom a foglalkozásokhoz szükséges minőségi képzést. Almásy Csilla mozgásakadémiáján végeztem ilyen irányú képzést, a Fitmummy képzésem pedig jelenleg folyamatban van.

Szerencsésnek érzem magam, mert a hobbim a hivatásom. Szeretettel várok óráimon Mindenkit, akiknek fontos a gerinc és az ízületek védelme, akik szeretnének tartásukon javítani, vagy csupán csak visszanyernék vitalitásukat.

Képzettségeim:

  • TF okleveles aerobic edző
  • Fitness Akadémia – preventív gerinctréning
  • Fitness Akadémia – SpinRacing oktató
  • Almásy Csilla Triplex Gerinckoncepció
  • Almásy Csilla Fitmummy képzés – folyamatban